VC-Consultancy

Algemeen
VC-Consultancy richt zich op de arbeidsvoorziening, maar kan onze doelgroep ook de weg wijzen naar een geschikte opleiding. Ook andere mededelingen kunnen de doelgroep via onze site bereiken

Voor Werkgevers
Wij nemen al het werk uit handen van de werkgevers en nog dezelfde dag waarop afspraken zijn gemaakt wordt een vacature opgenomen en ge-emaild naar onze kandidaten.Voor iedereen een wereldbaan

Werkgevers en intermediairs kunnen uiteraard ook zelf hun vacatures bij ons plaatsen. Maak een account aan en u kunt kiezen tussen de verschillende mogelijkheden.


Voor Werkzoekenden
Elke dag zijn er bij ons nieuwe vacatures. Bekijk ze rustig.

Het is ook mogelijk gebruik te maken van onze e-mailservice: VC-Consultancy zendt een bericht als een vacature wordt geplaatst die in hoge mate voldoet aan de criteria die uzelf bij ons kunt aangeven.

Dat kost niets. Behalve wat tijd natuurlijk, want het is van belang dat de gegevens zo goed mogelijk in ons systeem worden opgenomen. Hoe beter de gegevens worden ingevuld, hoe correcter de matching zal verlopen. Natuurlijk is het ook mogelijk uw gehele CV in onze CV-bank plaatsen. Uiteraard zijn de gegevens vertrouwelijk. Daarom kunt u alleen van deze service gebruikmaken als u zich aanmeldt. Desgewenst hoeft u niet uw naam en adres op te geven. Wel natuurlijk een geldig e-mailadres, anders kunt u eventuele berichten niet ontvangen.

Bekijk de vacatures op onze site en plaats uw CV. Uiteraard is deze service geheel gratis!

Wij wensen u veel succes

VC-Consultancy


Onze contactgegevens:
VC-Consultancy
Tulpentuin 145
2272 BS Voorburg
telefoon: 070-3863301
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie is online?

We hebben 1618 gasten online

Webverkeer

Vandaag16
Gisteren87
Deze week103
Deze maand1327
Totaal176568

BezoekersĀ­informatie

  • IP-adres: 35.172.111.71
  • Browser: Unknown
  • Versie
  • Operating System: Unknown

Wie is online?

1
Online

dinsdag 17 mei 2022 09:00